Finn szauna
Infraszauna
Kombinált szauna
Bioszauna/Gőzszauna
Kültéri szauna
Gőzfürdő
Sókamra - Sóbarlang
Sóterápiás szauna
Hószoba
Tepidárium, Lakónium, Danárium, Caldárium, Valamium
Google térkép:
Infraszauna


Infraszauna    

    Japán gyártású kerámia sugárzókkal szereljük infraszaunáinkat.

    Jónéhány szaunagyártóval szemben mi összeépítjük az infra és hagyományos szaunákat, olyan esetekben is, ha a szauna méretét már túlságosan nagynak tekintenék. Ebben az esetben természetesen nem ajánlott egyszerre a kétféle szauna használata.    Az infravörös terápiát hatékonyan alkalmazzák reumás izületi gyulladás, hátfájás, isiász, lumbágó, fejfájás, görcsök, rándulások és más izom vagy csontbántalmak esetén.

    A megélénkült vérkeringés stimulálja a verjtékmirigyeket és ez által megszabadítja szervezetünket a mérgektől és a salakanyagoktól. Egyre többet használják a szépségiparban és a gyógyászatban.
    A sugárzó hő nem a levegőt melegíti fel, hanem közvetlenül a testet, ellentétben a hagyományos szaunával, ahol előbb a levegő melegszik fel és ez fűti a testünket. Az infraszauna hatásos alacsony hőmérsékleten is.

    Az infraszaunában nem a fülke felfűtésén van a hangsúly. Nem kell megvárni amíg meleg lesz a szaunában, mert az infrasugarak a sugár útjában lévő testet melegítik, és nem a levegőt. Az infraszaunába már a bekapcsolás után néhány perccel be lehet ülni, majd 5-10 perc múltán megkezdődik az izzadás.

    Léteznek olyan sugárzók, amik látható fényt, és emellett nagyon magas hőt sugároznak. Az infrasugárzás teljes tartományában láthatatlan, minden más sugárzás, ami látható az nem infrasugárzás, így az infraszauna hatását semmilyen módon nem erősíti.
    Figyelni kell arra is, hogy ezeknél a sugárzóknál a teljesítmény növelése, amit néhány forgalmazó felajánl, nem feltétlenül szerencsés, mert az eleve magas hőmérsékletet, még erősebbé tesszük ezzel. Hosszabb használat esetén kellemetlen lehet a használatuk, a túlságosan magas hőmérséklet miatt! Ezeknél a sugárzóknál, nem véletlenül, a lábsugárzókat nem közvetlenül a lábakhoz helyezik el, hanem a hátsó falhoz, a lábtól 50-60cm-re.

    Összefoglalva tehát, azt általunk forgalmazott kerámiasugárzók látható fényt nem bocsátanak ki, hatásukat a hagyományos módon, a test felfűtésével fejtik ki. Ezzel szemben a fent említett sugárzó amellett, hogy természetesen infrasugárzást is biztosít, látható fényt bocsát ki, és a fülkét is túlságosan felfűti, ezzel gyakorlatilag finn szaunaként üzemelteti azt, csak kályha helyet sugárzókkal fűti fel a kabint.

Néhány dolog, amiben segíthet az infraszauna használata.
- Fájdalomcsillapító hatású
- Segít eltüntetni a narancsbőrt
- Eltávolítja a mérgeket és a salakanyagokat
- Csökkenti a stresszt és a fáradékonyságot
- Erősíti az immunrendszert
- Javítja a vérkeringést

          Tőlünk értéket, és időtállóságot kap a pénzéért.
          100% Minőség 100% Tudás 0% Csalódás

    Tájékoztatásért, Vásárlásért kattintson ide...

    Egyedi építésű INFRASZAUNÁK már 400e FT-tól       Kérjen ajánlatot...

    Beszéljenek helyettünk a képek...
    Farsang-Szauna katalógus - Infraszauna PDF

Farsang Zsolt - egyedi szauna építő
2096 Üröm, Petőfi Sándor 14./A. - Telefon: (30) 210-4541 - Üzenetrögzítő/Fax: (26) 350-016 - info@farsang-szauna.hu
Adószám: 20652953-2-13 - Copyright 2001 - 2015 Fork-Lift Bt
Egyéni igények alapján készítjük el szaunáját, sókamráját, infraszaunáját, gőzfürdőjét.