Finn szauna
Infraszauna
Kombinált szauna
Bioszauna/Gőzszauna
Kültéri szauna
Gőzfürdő
Sókamra - Sóbarlang
Sóterápiás szauna
Hószoba
Tepidárium, Lakónium, Danárium, Caldárium, Valamium
Google térkép:
Kombinált szauna


Kombinált szauna    

    A PIACON ELSŐKÉNT mi oldottuk meg a nagyméretű kombinált szaunák berendezését. A plafonba felhajtható illetve az oldalfalba elsüllyeszthető sugárzókkal megfelelő közelségbe kerültek a frontsugárzók.

    3 az 1-ben kombinált szaunáinkban a Finn Szauna, és Infraszauna mellett Himalájai Sótáglából épített Sófalat is elhelyezünk. Ez egyrészt tisztítja a szauna levegőjét, másrészt esztétikei szempontból sem utolsó látvány...

      Kattintson ide!

    Jónéhány szaunagyártóval szemben mi összeépítjük az infra és hagyományos szaunákat, olyan esetekben is, ha a szauna méretét már túlságosan nagynak tekintenék. Ebben az esetben természetesen nem ajánlott egyszerre a kétféle szauna használata. Ebben az esetben a már fent említett módon helyezzük el a frontsugárzókat, amik használatkor kihajthatóak, később pedig visszahajthatóak a falba.

    Egyes gyártók a szemben lévő falba rakják a sugárzókat, ami jó megoldás, ha a fal nincs túlságosan messze, ilyenkor mi is így tesszünk. Van néhány gártó, aki a plafonba rakja fixen a sugárzókat, ez semmiképpen nem jó megoldás, mivel testünk elég nagy felületét nem éri így infrasugárzás, csak hátulról, és felülről részesülünk infrasugárzásban, szemből egyáltalán nem!

    Az infravörös terápiát hatékonyan alkalmazzák reumás izületi gyulladás, hátfájás, isiász, lumbágó, fejfájás, görcsök, rándulások és más izom vagy csontbántalmak esetén.
    A megélénkült vérkeringés stimulálja a verjtékmirigyeket és ez által megszabadítja szervezetünket a mérgektől és a salakanyagoktól. Egyre többet használják a szépségiparban és a gyógyászatban.
    A sugárzó hő nem a levegőt melegíti fel, hanem közvetlenül a testet, ellentétben a hagyományos szaunával, ahol előbb a levegő melegszik fel és ez fűti a testünket. Hatásos alacsony hőmérsékleten is.

    Infrasugárzóinkról bővebben az infraszauna menüpont alatt olvashatnak.

          Tőlünk értéket, és időtállóságot kap a pénzéért.
          100% Minőség 100% Tudás 0% Csalódás

    Tájékoztatásért, Vásárlásért kattintson ide...

    Beszéljenek helyettünk a képek...
    Farsang-Szauna katalógus - Himalája só PDF
    Farsang-Szauna katalógus - Kombinált Szauna PDF

Farsang Zsolt - egyedi szauna építő
2096 Üröm, Petőfi Sándor 14./A. - Telefon: (30) 210-4541 - Üzenetrögzítő/Fax: (26) 350-016 - info@farsang-szauna.hu
Adószám: 20652953-2-13 - Copyright 2001 - 2015 Fork-Lift Bt
Egyéni igények alapján készítjük el szaunáját, sókamráját, infraszaunáját, gőzfürdőjét.